Karrier

Tarts velünk a fejlődés útján!

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. a hazai útdíjfizetési rendszer működtetésével, útdíjértékesítéssel és -ellenőrzéssel foglalkozik, mind a teher- mind a személyforgalmat illetően. Társaságunk hozzájárul közlekedésfejlesztési törekvések megvalósításához és aktív szerepet vállal a biztonságos közlekedés népszerűsítése terén is. Tesszük ezt egy folyamatosan fejlődő szervezetben, innovatív rendszerek segítségével.

Alapérték számunkra a támogató és szolgáltató szemlélet. Munkatársainkat segítjük abban, hogy a vállalati erőforrásokra támaszkodva csoportos és személyes sikereket érjenek el.

Hosszútávra tervezünk, olyan valódi értékekkel és lehetőségekkel, amelyek időtállóak a változó piaci környezetben.

Jelentkezz hozzánk!

Amennyiben szívesen dolgoznál cégünknél, kérjük, hogy küldd el szakmai önéletrajzodat, motivációs leveledet az alábbi e-mail címre: cv@nemzetiutdij.hu

Benyújthatod jelentkezésed az aktuális állásajánlatainkra, illetve kérheted, hogy vegyünk fel az álláskereséssel kapcsolatos adatbázisunkba. Ha konkrét állásra jelentkezel, akkor kérjük, hogy leveledben jelöld, hogy melyikre jelentkezel. Általános jelentkezés esetén megvizsgáljuk, hogy van-e olyan pozíció a szervezetben, ahol figyelembe vehetjük pályázatodat.

Aktuális álláslehetőségek

Álláslehetőség

Munkavégzés helye

Jelentkezési határidő

Vizuális ellenőrzési munkatárs

Székesfehérvár2022. 10. 12.

Kiemelt ügyfélkapcsolati munkatárs

Nyíregyháza2022. 10. 12.

Díjstratégiai szakértő

Budapest, Váci út 45/B2022. 10. 31.

Bevallási közreműködő csoportvezető

Budapest, Váci út 45/B2022. 10. 31.

Iratkezelés – diákmunka

Budapest, Váci út 45/B2022. 10. 31.

Vizuális ellenőr, adatrögzítő – diákmunka

Gyöngyös vagy Székesfehérvár2022. 10. 31.

Adatvédelem

Jelentkezésed megküldésével hozzájárulsz, hogy az önéletrajzodban megadott adatokat a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. az adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezelje. Ezen hozzájárulásodat bármikor, indokolás nélkül visszavonhatod a cv@nemzetiutdij.hu e-mail címre küldött levéllel.